The Dutch Design Bakery Babes

Dutch Design Bakery BabySinds 2013 verkopen wij de zomer- en wintercollectie van The Dutch Design Bakery kinderkleding. De zomer- en wintercollecties van The Dutch Design Bakery zijn verdeeld in 3 kleurthema's per seizoen. Het Hollandse rood-wit-blauwe thema staat altijd centraal in de collecties van The Dutch Design Bakery. The Dutch Design Bakery kenmerkt zich door combinaties van felle effen stoffen met ruitjes, stippen, strepen, prints, borduursels in allerlei hippe jurkjes, leggings, rokjes, vestjes, shorts, broeken en bolero's. Het merk The Dutch Design Bakery is gestopt vanaf najaar 2016 met hun merk.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dutch Design Bakery Babes collectie

Twee keer per jaar heeft The Dutch Design Bakery Babes een te gekke, hippe, kleurrijke collectie jurkjes, rokjes, shirts, bolero's, vestjes, zomerjasjes, leggings en broeken. De collectie bestaat uit zachte tricot en velours stoffen, combinaties van stoffen met borduursels. Prachtige kwaliteit meisjeskleding voor meiden.

Dutch Design Bakery Baby

Debaby collectie van The Dutch Design Bakery heeft leuke broekjes, romperjurkjes, shirts, jurkjes, rokjes en broekjes in felle kleuren en mooie jurkjes. De babes collectie heeft te gekke vestjes, hippe jurkjes, maar ook romantische stroken rokjes en klassieke bolero's. Ontwerpster Marie Mulder ontwerpt prachtige collecties, hip, stoer, kleurrijk, lief en romantisch. 

Ontwerper Dutch Design Bakery

The Dutch Design Bakery is een Nederlands merk dat al meer dan 10 jaar door Marie wordt ontworpen en geproduceerd. Het wordt geproduceerd door dezelfde producent van de Ninie kledinglijn. Wij zijn trots dat we de collecties van The Dutch Design Bakery Babes en Baby aan onze webshop mogen toevoegen.

Kledingproductie proces Dutch Design Bakery

De collectie van The Dutch Design Bakery wordt in India geproduceerd. Het atelier wordt aangestuurd door een grote Nederlandse producent die ook kledingproductie van Dutch Heroes, ZieZoo en Mijn produceert en de effen en gestreepte Ninie shirts en leggings. Dit betekent dat de producent ons contracten heeft laten zien dat de mensen die daar werken eerlijke lonen ontvangen, werktijden hebben die realistisch zijn, er is geen kinderarbeid en de stoffen worden geverfd in speciale baden waardoor deze ook milieu vriendelijk zijn. Mijn contactpersoon gaat naar India om te controleren of alles volgens de regels gaat en er is een manager die toeziet op eerlijke productie.