Mala

MalaWist je dat we meer dan 100 soorten maillots verkopen op de onze webshop? We verkopen maillots van de merken Mala en Ewers. De maillots zijn allemaal van hele goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastan. Ze zijn goed rekbaar en blijven mooi qua kwaliteit. Wij zijn dol op de fel gekleurde effen maillots van Mala, maar ook van de gestreepte, stippen of sterren maillots. De gekke printjes zoals de uitljes maillots en zebra prints zijn een enorme gave toevoeging aan de collectie van Mala! Mala heeft ook te gekke hippe retro meisjes kleding. De hippe jurkjes van Mala zijn tijdens de wintercollecties verkrijgbaar.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 26

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 26

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Effen maillots

De meisjes maillots zijn er in effen kleuren (wij hebben ook lekkere felle kleuren zoals felgeel, bosgroen, oranje, turquoise), streepjes (roze-rood, roze-oranje, wit-grijs), sterren (in meer dan 5 kleuren) en te gekke hippe prints.

Print maillots

De prints zijn er bijvoorbeeld in zebra's, stippen, twee verschillende kleuren benen, ruitjes, paardjes, uiltjes. We zijn altijd op zoek naar nieuwe printjes die bijna niemand anders verkoopt, wij zijn dol op gekke prints en gekke kleuren nl. daar worden we vrolijk van. Jullie ook?

Maillot tip 1

Was voor het dragen de maillot binnenste buiten op 30 graden of lager. De draadjes in de binnenkant worden daardoor ruw en komen niet aan de andere kant naar buiten.

Maillot tip 2

Was je maillot op 30 graden en droog hem op het rek, niet in de droger. De afwerkdraadjes zullen dan ook minder snel naar buiten komen.

Maillot tip 3

De maillots van Mala en Ewers vallen allebei lang, langer dan Nederlandse maillots van bijvoorbeeld de HEMA. Wij adviseren om zeker geen maat groter te kopen, eerder soms nog een maatje kleiner als je kleine dame net in de maat komt. Bijvoorbeeld, als je dochter net 98 cm is, dan zijn de maillots 104-110 nog te lang en de maillots 92-98 prima qua maat.