MINE

MIJNVanaf 2015 verkopen wij de zomer- en wintercollecties van MINE kinderkleding (voorheen MIJN). Helaas stopt het merk MINE per najaar 2016. De zomer- en wintercollecties van MINE zijn romantisch en hebben een Ibiza look. Zachte pastels in combinatie met mooie prints op de stoffen in allerlei kleuren. MINE kenmerkt zich door haar romantische karakter en zachte stoffen gecombineerd met mooie details op de kleding. Hippe jurken, jumpsuits, rokjes, shirts in Ibiza style. 

MINE gaat zelfs een stapje verder. MINE steunt een school voor gehandicapte kinderen in India. Van elke verkochte kledingstuk gaat een deel van de opbrengst naar deze school in India. Een prachtig merk, met ook nog een goed doel! Wij zijn trots dat we de MINE collectie aan onze webshop mogen toevoegen.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Biologisch katoen kinderkleding

MIJN gebruikt voor het maken van haar kleding zoveel mogelijk stoffen die vervaardigd zijn uit biologisch katoen. Door minder gebruik van schadelijke stoffen is biologisch katoen beter voor degene die de kleding draagt, beter voor het milieu en beter voor de arbeiders in de katoenindustrie en in de kledingfabrieken.

Steun goede doelen

MIJN gaat zelfs een stapje verder. MIJN steunt een school voor gehandicapte kinderen in India. Van elke verkochte kledingstuk gaat een deel van de opbrengst naar deze school in India. Een prachtig merk, met ook nog een goed doel!

Ontwerper Mijn kinderkleding

Henrike Bulthuis is de ontwerpster van MIJN, een Nederlands kinderkleding merk dat sinds 2011 bestaat.

Productieproces Mijn kinderkleding

De collectie van MIJN wordt in India geproduceerd. Het atelier wordt aangestuurd door een grote Nederlandse producent die ook kledingproductie van Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery en ZieZoo produceert en de effen en gestreepte Ninie shirts en leggings. Dit betekent dat de producent ons contracten heeft laten zien dat de mensen die daar werken eerlijke lonen ontvangen, werktijden hebben die realistisch zijn, er is geen kinderarbeid en de stoffen worden geverfd in speciale baden waardoor deze ook milieu vriendelijk zijn. Mijn contactpersoon gaat naar India om te controleren of alles volgens de regels gaat en er is een manager die toeziet op eerlijke productie.