Klachtenbeleid

Een koop is pas gesloten op het moment dat jij het artikel hebt gezien en goedgekeurd!

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen herroepingsrecht. Je kunt de artikelen ruilen voor een andere kleur of maat of het simpelweg retourneren, omdat je niet tevreden bent met wat je hebt besteld. Je krijgt dan je geld terug. Ninie kinderkleding stort je geld, binnen 7 (zeven) werkdagen terug, doch uiterlijk binnen 30 (dertig) dagen na de terugzending. Vanaf 13 juni 2014 is het verplicht voor alle ondernemers om het modelformulier voor ontbinding te overhandigen aan de klant. Het modelformulier zal worden meegestuurd met elke bestelling.

Wat te doen als je een klacht hebt?

Klachten? Dat is erg vervelend. Daarom lossen wij een klacht het liefste samen met je op.

Indien je een klacht hebt, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact op te nemen en het klachtenformulier in te vullen. Het klachtenformulier ontvang je samen met het modelformulier voor ontbinding bij je bestelling.Graag in het onderwerp aangeven dat het om een klacht gaat.

Je ontvangt daarna per e-mail of per telefoon een bevestiging van de aanmelding van jouw klacht. Stuur hierna het beschadigde artikel samen met het klachtenformulier en de e-mail die je stuurde over je klacht naar:

Ninie kinderkleding 
De Waard 101
1851RC Heiloo

Nadat wij het beschadigde artikel hebben ontvangen, zullen wij de klacht z.s.m. oplossen. Wij zullen het artikel voor jou repareren of je krijgt een andere oplossing van ons aangeboden, bijvoorbeeld een ander artikel, een korting of geld terug. Dit is afhankelijk van de klacht en zal per klacht persoonlijk worden opgelost met jou als klant. Lees ook s.v.p. de algemene voorwaarden voor het klachtenbeleid.

Bij vragen, neem s.v.p. contact op via het contactformulier. Graag in het onderwerp aangeven dat het om een klacht gaat.