Verkoop

Ninie meisjes denim jurkje

Productnummer: NIN-144-171

NIEUW in onze Ninie kledinglijn! Geweldig gaaf denim jurkje dat gemaakt is van 'oude' spijkerbroeken. Het Ninie jurkje is gemaakt van gerecycled spijkerbroek materiaal. Geen jurkje is hetzelfde. Het jurkje heeft een te gekke afwerking van mooie bandjes en een hip borduur hartje op de voorkant. Je kunt het jurkje geweldig combineren met een riem van Scotts Bluf. Het jurkje is gemaakt van hergebruikt spijkermateriaal en gecombineerd met knoopjes en biesjes en borduur. De jurk is handgemaakt door een zeer ervaren Nederlandse naaister. Let op: er zijn maar 10 exemplaren gemaakt van dit jurkje, het jurkje is echt uniek! De spijkerstof is voorafgaand aan het naaiproces meerdere malen gewassen op 90 graden en gedroogd in de droger. De stof zal niet meer krimpen. Spijkerstof loopt altijd wel iets uit naarmate het meer wordt gedragen na wassen.

veilig betalen

Vandaag voor 15.00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Normale prijs: € 44,95

Special Price € 17,95

* Vereiste velden

Normale prijs: € 44,95

Special Price € 17,95

 

Details

NIEUW in onze Ninie kledinglijn! Geweldig gaaf denim jurkje dat gemaakt is van 'oude' spijkerbroeken. Het Ninie jurkje is gemaakt van gerecycled spijkerbroek materiaal. Geen jurkje is hetzelfde. Het jurkje heeft een te gekke afwerking van mooie bandjes en een hip borduur hartje op de voorkant. Je kunt het jurkje geweldig combineren met een riem van Scotts Bluf.

Het jurkje is gemaakt van hergebruikt spijkermateriaal en gecombineerd met knoopjes en biesjes en borduur. De jurk is handgemaakt door een zeer ervaren Nederlandse naaister. Let op: er zijn maar 10 exemplaren gemaakt van dit jurkje, het jurkje is echt uniek!

De spijkerstof is voorafgaand aan het naaiproces meerdere malen gewassen op 90 graden en gedroogd in de droger. De stof zal niet meer krimpen. Spijkerstof loopt altijd wel iets uit naarmate het meer wordt gedragen na wassen. Lees meer over de productie van het spijkerjurkje in deze blog.

Zomercollectie meisjes kinderkleding  - Ninie kledinglijn, exclusief verkrijgbaar via Ninie's webshop.

LET OP: Wassen svp alleen op 30 graden en niet in de droger. Indien je de wasvoorschriften volgt, blijft de kleding mooi en geniet je er lang van.

Heb je vragen over de maat? Bekijk onze maattabellen.

De meisjes jurkjes zijn MADE IN HOLLAND. Alle kleding uit de Ninie kledinglijn is met liefde en eerlijk geproduceerd in Nederland door zeer ervaren naaisters. Lees meer over de Nederlandse kledingproductie.

Aanvullende Informatie

Merk Ninie
Collectie Wintercollectie 2018-2019
Kleur denim, blauw, donkerblauw, indigo blauw