Sjaals

Sjaals voor meisjes

De Ninie kledinglijn heeft ook super leuke sjaals in haar assortiment. Je vind zowel zomersjaals  als wintersjaals in haar collectie. De zomersjaals zijn van iets dunnere katoen dan de wintersjaals. Alle sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren maar ook met stippenprint, bloemenprint, uiltjes of vogeltjes print. De sjaals hebben allemaal een grappige bolletjes rand als extra detail. Je kunt ook nog kiezen tussen een sjaal in driehoek vorm of in een rechte vorm. Dus voor ieder wat wils.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Zomersjaals voor meisjes

De zomersjaals uit de Ninie kledinglijn zijn van heerlijk zomers katoen en hebben een driehoek vorm. De sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn mooi afgewerkt met een bolletjes rand. De meeste zomersjaals hebben een driehoek vorm en staan super op een zomers t-shirt met een leuk rokje uit de Ninie kledinglijn.

Wintersjaals voor meisjes

Heerlijke warme sjaals in verschillende effen kleuren verkrijgbaar maar ook met stippenprint, bloemenprint, uiltjes- of vogeltjesprint. De wintersjaals zijn gemaakt in een rechte vorm en afgewerkt met een bolletjes rand als extra detail.