Communiekleding

Communiekleding en jurken

Ninie heeft heel veel communie jurken met prachtige bolero vestjes voor de eerste communie voor jouw kleine meid. Ben je op zoek naar hippe communiekleding of meer klassieke communiekleding, je vindt het allemaal bij Ninie kinderkleding. Kleurrijk of juist romantisch wit... neem een kijkje in onze collectie communiekleding in onze categorie communiekleding op onze webshop. 

Wij hebben romantische lichtblauwe of witte communie jurken van katoen met bijpassend vestje / bolero in acht verschillende kleuren. De prinsessen jurken met tricot bovenkant, katoenen onderkant en tule over de rok zijn ook erg geschikt als communie jurk

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Communiekleding

De mooiste communiekleding voor meisjes vind je bij Ninie kinderkleding op haar webshop. Prachtige katoenen jurkjes met tricot bovenkant gecombineerd met een romantisch vestje en een bijpassende legging. De communiekleding is na de Eerste communie ook nog goed draagbaar. De kwaliteit is mooi, je kunt de kleding lang doordragen.

Communie jurken

Romantisch in lichtblauw, lichtroze of wit of juist een lekkere felgekleurde communie jurk? Ninie kinderkleding biedt het u allemaal en heeft heel veel verschillende communie jurken voor jouw (klein)dochter. 

De communie jurken zijn feestelijk, maar toch makkelijk draagbaar voor de kleine dames. Ze voelen zich een prinses in hun communiekleding en kunnen ook lekker spelen naderhand bij het feest.