Jassen

Jassen voor meisjes

Ninie kinderkleding heeft een prachtige collectie winterjassen van de merken Minymo en CeLaVi. De jassen zijn van superhoge kwaliteit en de jassen van Minymo hebben zelfs 1 jaar garantie. De winterjassen zijn bovendien 100% wind, sneeuw en waterdicht door de dubbele sluiting aan de binnenzijde en bij de mouwen. En de jassen zijn heerlijk gevoerd met fleece. De winterjassen hebben zo'n pasvorm dat de achterzijde iets langer en over de billen valt.Natuurlijk zijn de winterjassen uit de Ninie kinderkleding collectie verkrijgbaar in de mooiste en hipste kleuren, zowel effen als met print. De jassen van Minymo en CeLaVi zijn Oekotex, standard 100 gecertificeerd.Voor de zomer heeft Ninie kinderkleding zal Ninie een warm teddy sweat vestje produceren, de jasjes zijn ook als zomerjas te dragen.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Winterjassen voor meisjes

Ninie kinderkleding heeft een prachtige collectie winterjassen van de merken Minymo en CeLaVi. De jassen zijn van superhoge kwaliteit en de jassen van Minymo hebben zelfs 1 jaar garantie. De winterjassen zijn bovendien 100% wind, sneeuw en waterdicht door de dubbele sluiting aan de binnenzijde en bij de mouwen. En de jassen zijn heerlijk gevoerd met fleece. De winterjassen hebben zo'n pasvorm dat de achterzijde iets langer en over de billen valt.Natuurlijk zijn de winterjassen uit de Ninie kinderkleding collectie verkrijgbaar in de mooiste en hipste kleuren, zowel effen als met print. De jassen van Minymo en CeLaVi zijn Oekotex, standard 100 gecertificeerd.

Zomerjassen voor meisjes

 Ninie kinderkleding heeft een aantal schattige zomerjassen voor meisjes in haar collectie van haar eigen kledinglijn. De jasjes of vestjes zijn van mooie kwaliteit en hebben een prachtig design. De jasjes zijn mooi te combineren met de rokjes en shirtjes uit dezelfde collectie, zodat een complete outfit zo gemaakt is.