Maillots & Sokken

Maillots en sokken voor hippe meisjes 

Ninie kinderkleding heeft een zeer uitgebreide collectie maillots en sokken voor meisjes. Meer dan 100 verschillende maillots en sokken. Prachtige kwaliteit maillots in allerlei kleuren van Mala en heerlijk fleurige maillots & sokken van Ewers. Alle maillots en sokken zijn mooi te combineren met alle vrolijk gekleurde rokjes en shirtjes van Ninie kinderkleding. En hiermee maak je de outfit voor je kleine meisje helemaal compleet.

De maillots en sokken met prints dienen voor gebruik binnenste buiten gewassen te worden op 30 graden. Niet drogen in de droger. Door voor gebruik te wassen worden de draadjes aan de binnenkant ruw waardoor het draad niet naar buiten komen. Indien je je aan de wasvoorschriften houdt, dan blijft de maillot mooi van kleur en van kwaliteit. Dit geldt voor alle maillots van welk merk je koopt.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 67

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 67

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maillots en sokken voor meisjes

De collectie maillots en sokken voor meisjes van Ninie kinderkleding bestaat wel uit 100 verschillende soorten. Er zijn effen maillots en maillots met sterretjes, streepjes, stippen en allover print. Er zit altijd iets voor je kleine meisje bij. De maillots zijn van het merk Mala en de sokken van het merk Ewers. De maillots en sokken zijn van zeer goede kwaliteit en behouden hun kleur ook na het vele wassen.