Sokken & kniekousen

Sokken en kniekousen voor meisjes

Ninie kinderkleding heeft een mooie collectie sokken en kniekousen voor meisjes van het Duitse merk Ewers. De sokken en kniekousen zijn van zeer goede kwaliteit en blijven lang mooi in de was. Ninie kinderkleding heeft voor de zomer heerlijke luchtige sokjes en voor de winter lekkere warme badstof sokjes en kniekousen. De sokjes en kniekousen zijn er in effen kleuren maar ook in super vrolijke prints, dus voor ieder wat wils. En natuurlijk zijn de sokjes en kniekousen gemaakt van heerlijk comfortabel katoen.

11 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

11 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Sokken voor meisjes

Ben je op zoek naar heerlijk zachte sokjes voor je dochter? Ninie kinderkleding heeft gekozen voor de collectie sokjes van het Duitse merk Ewers. De sokjes zijn van heerlijke zachte en goede kwaliteit katoen, zowel de zomersokjes als de wintersokjes. De sokjes dragen zeer comfortabel en blijven heel lang mooi, ook na het velen wassen. De sokjes zijn verkijgbaar in effen kleuren maar ook met hele vrolijke prints.

Kniekousen voor meisjes

Voor de winter heeft Ninie kinderkleding ook gekozen voor de collectie kniekousen van het Duitse merk Ewers. Dit merk maakt kniekousen van super degelijke kwaliteit katoen waardoor je extra lang plezier hebt van de kniekousen. De kniekousen zijn verkrijgbaar in effen kleuren maar ook met hele vrolijke prints.