Over Ninie

Ontstaan van Ninie kinderkleding

Ninie kinderkleding is een webshop met leuke, vrolijke, eerlijk gemaakte kleding voor meiden van één tot tien jaar. Ninie kinderkleding is opgericht op 8 februari 2010. De webshop is open vanaf 22 februari 2011. Al jaren had ik de gedachte om Ninie te starten, maar toen was het eindelijk zover. Onze dochter Nienke heeft de naam Ninie bedacht. Toen Nienke haar naam voor het eerst zei, zei ze Ninie, dat vonden wij zo leuk, en dat hebben wij onthouden.

De webshop heeft tot doel om inspirerend, leuk, gezellig en vrolijk te zijn voor de klanten, met natuurlijk een veilige betaalomgeving en waar je met veel plezier online kunt winkelen. Belangrijkste van deze webshop is de vrolijkheid en gezelligheid die wij willen uitstralen.

Service

Service staat hoog in het vaandel bij Ninie kinderkleding. Wij staan voor je klaar als je een vraag hebt over bijvoorbeeld de kleding en pasvorm. Je krijgt hierover een eerlijk en goed advies. Bovendien krijg je bij elke bestelling een leuk cadeautje (voor jou, jouw vriendin of voor je (klein)dochter) en de bestelling wordt altijd leuk ingepakt. Indien je een vraag hebt, dan verwijs ik je graag naar de contactpagina.

Collectie

De collectie bestaat uit eerlijk gemaakte kleding en mooie kwalitatieve stoffen. De mensen die de kleding maken krijgen eerlijke lonen waardoor ze hun families goed kunnen onderhouden en uiteraard komt er geen kinderarbeid aan te pas.

De Ninie kinderkleding collectie wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en staat voor een goede prijs/kwaliteit garantie. De tricot t-shirts, jurkjes, bolero's en leggings zijn gemaakt van 95% katoen en 5% lycra. De spijkerrokjes zijn gemaakt van hoogwaardig denim en hebben een goede pasvorm. De katoenen jurkjes en rokjes bestaan uit 100% katoen. Alle kleding wordt eerlijk geproduceerd, er komt geen kinderarbeid aan te pas. Vanaf de wintercollectie 2017 wordt onze gehele kledinglijn geproduceerd in Nederland, in Noord-Holland. Lees meer over onze kledingproductie.

Daarnaast verkopen wij hippe, eerlijk geproduceerde kinderkleding merken vanuit de hele wereld: CeLaVi, Minymo, Mala en MeToo uit Denemarken, De Kunstboer en Heppiedi uit Nederland en Ewers uit Duitsland.

Kwaliteit

Ninie kinderkleding levert alleen kleding in een zeer hoge kwaliteit. Alle kleding wordt getest op duurzaamheid en kwaliteit door de afzonderlijke merken.

Ninie

Wie is Ninie nu eigenlijk? Ninie is een leuk, lief en eigenwijs klein meisje van ongeveer drie jaar met een eigen willetje. Ze kijkt je altijd aan met een lach en sterretjes in haar ogen.

Ninie weet wat ze wil en houdt ervan om te dansen en springen, knutselen, naar vlinders en bloemen te kijken, zich te verkleden en op het strand te spelen. Daarnaast is ze gek op roze, vrolijke felle kleuren, stoere kleren afgewisseld met mooie jurken.

Ninie loopt als een rode lijn door onze webshop heen en vrolijkt alles op! Op de knutselen en kleuren pagina kun je leuke kleurplaten en knutsel ideetjes uitprinten en een cadeaukaartje printen die je aan een cadeautje kunt hangen.

Daarnaast kun je onze kaartjes downloaden om te versturen naar een vriendinnetje of naar bijvoorbeeld opa & oma.

Heb je een vraag of opmerking? Laat het weten via het contactformulier of bel Judith.

Veel shopplezier!

Groetjes, Judith & Marco

(eigenaren Ninie kinderkleding)

Judith Schoof- van Dijl eigenaar Ninie kinderkleding