Privacy Statement

Inleiding

Voor Ninie kinderkleding is het van groot belang dat klantgegevens zorgvuldig worden verwerkt. De klantgegevens worden dan ook met de grootst mogelijk zorg behandeld en beveiligd. Ninie kinderkleding houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt aan een zorgvuldige gegevensverwerking.

De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Ninie kinderkleding, De Waard 101, 1851 RC Heiloo. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

Ninie kinderkleding legt klantgegevens vast, wanneer u klant bent van Ninie kinderkleding. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, legt Ninie kinderkleding klantgegevens vast op een beveiligde webomgeving van www.ninie.nl of wanneer u contact heeft met Ninie kinderkleding. Ninie kinderkleding gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van een overeenkomst, het spaarpunten programma, (extra) service en om u op de hoogte te houden van nieuwe collecties, extra kortingen, updates omtrent het Ninie character of belangrijke informatie m.b.t. uw spaarpunten programma. Daarnaast kan Ninie kinderkleding u informeren over producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde partners die voor u relevant kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op informatie van Ninie kinderkleding of u wilt de toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken, dan kunt u dit schriftelijk melden bij: Willibrordus Business Centrum, Ninie kinderkleding unit 1.29, Kennemerstraatweg 464, 1851NG Heiloo of per e-mail aan klantenservice@ninie.nl.

Clickgedrag

Op de website van Ninie kinderkleding worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze bezoekers identificeren, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Ninie kinderkleding haar dienstverlening aan haar klanten verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies

Ninie kinderkleding maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Ninie kinderkleding maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website van Ninie kinderkleding voor u gemakkelijker te maken.

Daarnaast maakt Ninie kinderkleding ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de website langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Ninie kinderkleding en andere websites

Op de website van Ninie kinderkleding treft u een aantal links aan naar andere websites. Ninie kinderkleding kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan Willibrordus Business Centrum, Ninie kinderkleding unit 1.29, Kennemerstraatweg 464, 1851NG Heiloo of per e-mail aan klantenservice@ninie.nl.

Wijzigingen

Ninie kinderkleding behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacy beleid van Ninie kinderkleding.

Heiloo, 20-7-2017